Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

CV ketel

Onderhoud CV ketel Ridderkerk

Werkwijze Loodgieter Ridderkerk

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

CV onderhoud

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Onderhoud cv ketel Ridderkerk

Onderhoud CV ketel Ridderkerk? Doet het warm water het ineens niet meer? Of doet de verwarming het niet meer en zit je thuis in de kou? Dat is natuurlijk erg vervelend! De kans is groot dat er iets mis is met je cv-ketel.

In de meeste gevallen geeft de cv-ketel ook een storing aan. Dit kun je zien aan een bepaalde code die weergegeven wordt op de cv-ketel. De storingscode geeft aan wat het probleem is met de ketel. Wij raden je aan om dit 0180 202 987 alvast te noteren zodat je dit door kunt geven aan de installateur.

Het is niet verstandig om zelf aan de slag te gaan. cv-ketel onderhoud is specialistisch werk dat uitgevoerd moet worden door een erkende installateur. Loodgieter Ridderkerk beschikt over ervaren loodgieters die veel ervaring en expertise hebben in het onderhouden van cv-ketels.

Het maakt niet uit wat het probleem is met de cv-ketel, onze loodgieters helpen je graag met onderhoud cv ketel Ridderkerk. Neem gerust contact op via 0180 202 987 om de storing te bespreken en een afspraak te maken.

CV onderhoud Ridderkerk

VOORDELEN CV KETEL ONDERHOUD

Wij ervaren in ons werk dat veel mensen het overbodig vinden om onderhoud uit te laten voeren aan de cv-ketel. Een vraag die wij regelmatig horen is: Waarom geld besteden aan cv-ketel onderhoud als het nog goed werkt? Dat leggen wij je graag uit, er zijn namelijk een aantal voordelen.

CV-ketel onderhoud bespaart energie

Een cv-ketel verbruikt energie in de vorm van gas om de ketel op te warmen. Na verloop van tijd wordt deze afstelling minder goed. Tijdens cv-ketel onderhoud wordt de werking van de ketel getest. Onze installateur kan zo precies zien hoeveel gas er verbruikt wordt. Het komt vaak voor dat de cv-installatie meer gas verbruikt dan nodig is. De installateur kan de afstelling weer optimaal instellen zodat er minder gas nodig is, en je dus kunt besparen op het energieverbruik.

Geen last van storingen / koud water / kou

Tijdens cv-ketel onderhoud worden onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage vervangen. Hierdoor gaat de cv-ketel langer mee en daarnaast wordt de kans kleiner dat er iets kapot gaat in de toekomst. Een goed onderhouden cv-ketel heeft geen last van ongewenste storingen en zorgt ervoor dat je niet zonder warm water of in de kou hoeft te zitten.

Onderhoud CV-ketel bespaart geld

Onderhoud cv-ketel zorgt er dus voor dat er minder energie verbruikt wordt en dat onderdelen tijdig vervangen kunnen worden. De ketel wordt zuiniger, veiliger en gaat ook nog eens langer mee. Hierdoor kun je niet alleen besparen op energiekosten, ook dure reparatie- of vervangingskosten worden hiermee voorkomen. Om deze reden is het onderhoud aan de cv-ketel een kleine investering die zich op de lange termijn terugverdient.

Wil jij een afspraak maken met één van onze erkende installateurs voor het onderhoud aan de cv-ketel? Neem dan gerust contact op via 0180 202 987.

 

WAT WE DOEN TIJDENS HET ONDERHOUD CV KETEL

Het voorkomen van cv-ketel storingen is beter dan het verhelpen ervan! Dat is het doel van een onderhoudsbeurt waarbij we diverse stappen doorlopen om de werking van de ketel te optimaliseren en de levensduur van de cv-installatie te verlengen. Deze stappen worden hieronder verder toegelicht.

Ten eerste controleert onze installateur de werking van de cv-ketel. Dit wordt gedaan door de ketel op te laten warmen en te kijken wat er verbruikt wordt. Onze vakmannen hebben dermate veel kennis en ervaring dat zij precies weten als de ketel niet goed afgesteld staat.

Vervolgens wordt de cv-installatie nagelopen op mankementen en defecte of versleten onderdelen. Als er iets vervangen moet worden, dan kunnen onze loodgieters dit in de meeste gevallen direct doen. Dit zorgt ervoor dat de ketel weer langer mee kan gaan en daarnaast worden grote cv-storingen en dure reparaties voorkomen.

Als laatst wordt de cv-installatie getest en stelt onze monteur de ketel weer optimaal af zodat er niet meer energie verbruikt wordt dan nodig is. Hierna kun je weer zorgeloos gebruik maken van de cv-ketel.

Dit is hoe Loodgieter Ridderkerk al jaren cv onderhoud uitvoert. Wil jij ook een zuinige, veilige en goedwerkende cv-ketel? Neem gerust contact op via 0180 202 987 voor een afspraak met één van onze installateurs.

 

TARIEVEN CV KETEL ONDERHOUD

Aan de telefoon kunnen wij niet precies zien wat er mis is met de cv-ketel. Daarom is het ook lastig om aan te geven wat het cv-ketel onderhoud precies gaat kosten. Daarom werkt Loodgieter Ridderkerk eerlijk en transparant door de situatie eerst te onderzoeken op locatie. Vervolgens maken we een prijsopgave met de werkzaamheden en bijbehorende kosten.

De prijs van cv-ketel onderhoud verschilt per klus omdat dit afhankelijk is van meerdere factoren. Denk hierbij aan de arbeidstijd, de benodigde reparaties, de onderdelen, en de overige materialen die gebruikt moeten worden. Dit kunnen wij op locatie beoordelen en communiceren met behulp van onze prijsopgave. De werkzaamheden worden past gestart zodra jij akkoord bent met de prijsopgave.

Heb jij last van een storing? Of wil je een afspraak maken voor cv-ketel onderhoud? Maak dan gerust een afspraak via 0180 202 987 met één van onze erkende installateurs.

 

CV KETEL ONDERHOUD AAN ALLE MERKEN

Het maakt onze installateurs niet uit wat voor merk cv-ketel je hebt, wij verrichten cv-ketel onderhoud aan alle merken waaronder Nefit, Vaillant, Intergas, Bosch, Remeha, Atag en meer! Daarnaast helpen wij je graag met het onderhoud aan boilers of geisers.

Staat jouw merk hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen en jouw situatie te bespreken. In de meeste gevallen kunnen wij je gewoon helpen. Bel daarom gerust naar 0180 202 987 en dan komen wij je zo snel mogelijk helpen.

 

GEVOLGEN GEEN ONDERHOUD CV KETEL

Het laten uitvoeren van cv-ketel onderhoud levert meerdere voordelen op. Daarom heeft het ook gevolgen als je geen cv-ketel onderhoud laat uitvoeren. Je zult je vast afvragen wat deze gevolgen zijn. Dit leggen we je graag uit:

CV-ketel verbruikt teveel energie

Na verloop van tijd wordt de afstelling van een cv-ketel minder goed. Hierdoor gaat de ketel meer energie verbruiken dan eigenlijk nodig is. Dit zorgt voor een energierekening die een stuk hoger is dan hij eigenlijk hoeft te zijn

Veel last van storingen / koud water / kou

In een cv-ketel zitten meerdere onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage. Deze onderdelen horen tijdig vervangen te worden tijdens cv-ketel onderhoud. Als dit niet tijdig gebeurt, dan is de kans op ongewenste storingen en dure reparaties vele malen groter. En ook zit je dan eerder in de kou of zonder warm water.

GEEN CV-ketel onderhoud kost meer geld

Zoals hierboven beschreven heeft een cv-ketel die slecht onderhouden wordt vaker ongewenste storingen. Als hier meerdere keren een monteur voor langs moet komen, dan kost dit meer geld aan reparaties dan het laten uitvoeren van periodiek cv-ketel onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt kunnen de versleten onderdelen vervangen worden voordat deze kapot gaan en daarmee grotere schades en duurdere reparaties veroorzaken.

Wil jij een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt cv-ketel? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met een installateur van Loodgieter Ridderkerk via 0180 202 987.

 

PERIODIEK OF EENMALIG CV KETEL ONDERHOUD?

Wij adviseren om de cv-ketel periodiek te laten nakijken door een erkende installateur. Zo voorkom je dure reparatie- of vervangingskosten en is de kans klein dat je zonder verwarming of warm water komt te zitten.

Hoe vaak er onderhoud uitgevoerd moet worden is afhankelijk van de leeftijd van de ketel. Een nieuwe ketel heeft een schonere verbranding en hoeft daarom maar eenmaal per twee jaar onderhouden te worden. Als de ketel 8 jaar of ouder is, of erg intensief wordt gebruikt, dan adviseren wij om eenmaal per jaar onderhoud uit te laten voeren.

Wil jij de expertise van één van onze installateurs inschakelen voor een onderhoudsbeurt? Of wil je eenmalige onderhouds- en schoonmaakbeurt van de cv-ketel? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0180 202 987.

 

STORING CV KETEL

Als de cv-ketel het niet meer doet, dan wordt er meestal een storingscode weergegeven. Deze code geeft aan wat het probleem is. Wij raden je aan om de code alvast te noteren zodat je dit telefonisch door kunt geven tijdens het maken van de afspraak. Zo heeft de monteur alvast een idee wat er kapot kan zijn en daarnaast kunnen de juiste onderdelen meegenomen worden.

Heb jij een cv-ketel storing? En wordt er ook een storingscode weergegeven? Bel dan gerust via 0180 202 987 naar Loodgieter Ridderkerk om het probleem te bespreken. Onze monteurs staan voor je klaar en helpen je graag met het repareren van je cv-ketel.

 

BIJ SPOED 24/7 BEREIKBAAR

Heb je last van een storing in de cv-ketel? En moet deze storing zo snel mogelijk opgelost worden? Geen zorgen, je bent bij ons aan het goede adres.

Loodgieter Ridderkerk heeft een spoeddienst voor spoedklussen. Dit zijn problemen en storingen die niet tot de volgende morgen kunnen wachten. Hiervoor zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Heb je een spoedklus? Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers via 0180 202 987 om jouw spoedklus te bespreken.

 

VERVANGEN CV KETEL

De levensduur van een cv-ketel is 10 tot 15 jaar. Dit is afhankelijk van het type cv-ketel, hoe intensief de cv-ketel gebruikt is, en de mate waarin de cv-ketel goed onderhouden is. Een goed onderhouden cv-ketel gaat jaren langer mee dan een slecht onderhouden cv-ketel.

Nieuwe cv-installaties werken steeds zuiniger. Daarom kan het soms een verstandige keuze zijn om de oude cv-ketel te laten vervangen. Zo kun je de investering terugverdienen door de gereduceerde energiekosten. In de meeste gevallen is een nieuwe cv-ketel al binnen 5 jaar terugverdient. De overige levensduur van de cv-ketel is dus pure winst.

Is de cv-ketel toe aan vervanging? Maak dan gerust een afspraak met een van onze installateurs. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons bereiken op 0180 202 987.

 

ONDERHOUD CV KETEL RIDDERKERK? NEEM NU CONTACT OP!

Voor het onderhoud van jouw boiler, geiser of ketel wil je het lief een vakkundige en ervaren vakman. Al onze monteurs beschikken over de juiste kennis en ervaring met betrekking tot onderhoud. We hebben ook alle noodzakelijke materialen voor het onderhoud, de schoonmaak en eventuele reparaties. Op deze manier kunnen we je altijd goed en efficiënt helpen.

Wij onderscheiden ons door onze scherpe tarieven voor al je onderhoud. Neem vandaag nog contact op met ons loodgietersbedrijf via 0180 202 987.

Wat is de gemiddelde levensduur van een cv-ketel?
De gemiddelde levensduur van een cv-ketel is 10 tot 15 jaar mee. Hoe lang een cv-ketel mee kan gaan is voor een groot deel afhankelijk van en de mate waarin de cv-ketel goed onderhouden is. Daarnaast is het type cv-ketel van invloed en hoe intensief de cv-ketel gebruikt is. Over het algemeen gaat een cv-ketel die goed onderhouden is jaren langer mee dan een cv-ketel die slecht onderhouden is.
Waarom moet ik mijn cv-ketel vervangen?
Een cv-ketel gaat gemiddeld 10 tot 15 jaar mee. Daarom is de kans groot dat je op een gegeven moment te maken krijgt met het vervangen van de cv-ketel. Dit kan soms ook een voordelige keuze zijn omdat nieuwe cv-installaties steeds zuiniger zijn.

Het verbruik van een nieuwe cv-ketel is dan zoveel lager dat je de investering van de nieuwe cv-ketel kunt terugverdienen binnen 5 jaar met de besparing op de energierekening. De overige levensduur van de cv-ketel is in dat geval pure winst.

Wat kost het plaatsen van een nieuwe cv-ketel?
Er zijn verschillende merken en type cv-ketels. Daarnaast heeft een cv-installatie een bepaalde CW-waarde en aantal liter per minuut. Dit geeft aan hoeveel warm water de ketel per minuut kan leveren. Hoe hoger de CW-waarde, des te meer en sneller warm water je hebt.

Daarom zijn de kosten afhankelijk van de cv-installatie dat je wilt laten plaatsen. Een groot huishouden heeft een groter aantal liter per minuut nodig dan een klein huishouden. Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Bij Loodgieter Ridderkerk ben je ervan verzekerd dat er geen onnodig dure cv-installatie gemonteerd wordt. Samen beoordelen we de behoefte van jouw huishouden en kiezen we een cv-installatie die daarbij past.

Hoe vaak moet je een cv ketel onderhouden?
Dit is afhankelijk van de leeftijd van jouw ketel. Ketels van 8 jaar of ouder hebben een minder schone verbranding dan nieuwe cv-ketels. Daarom wordt het bij cv-ketels van 8 jaar en ouder aangeraden om een keer per jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Voor ketels jonger dan 8 jaar geldt dat een keer per twee jaar voldoende is.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0180 202 987

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Ridderkerk

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

RIDDERKERK