Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Lekdetectie

Lekdetectie Ridderkerk

Werkwijze Loodgieter Ridderkerk

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Lekdetectie Amsterdam

Lekdetectie Ridderkerk? Heb jij vochtplekken op een muur of plafond? En heb je geen idee waar het water vandaan komt? Wij kunnen ons goed voorstellen dat je dit erg vervelend vindt, vooral omdat een lekkage veel schade aan kan richten in een korte tijd.

Wanneer er enkel vochtplekken te zien zijn is het onduidelijk waar het water precies vandaan komt, de bron van het lek. Er zijn mensen die direct de hele muur of plafond openbreken om de bron van de lekkage te vinden maar dit kost veel tijd en hiermee wordt onnodig veel schade gemaakt.

Daarnaast is het maar de vraag of het lek daarmee gevonden wordt. Het is goed mogelijk dat het lek meters verwijderd zit van de vochtplekken op de muur. In dat geval zou er steeds meer muur of plafond weggehaald moeten worden om het lek te vinden.

Het laten uitvoeren van een lekdetectie kan hier uitkomst in bieden. Door een lekdetectie kan namelijk op de centimeter nauwkeurig bepaald worden waar de bron van het lek zit. Hierdoor hoeft er maar een klein gedeelte van de muur of plafond opengebroken te worden. Dit scheelt een hoop tijd en geld.

Wil jij een ervaren loodgieter inschakelen voor het uitvoeren van een lekdetectie Ridderkerk? De vakmannen van Loodgieter Ridderkerk staan voor je klaar en kunnen elk lek opsporen en verhelpen. Neem gerust contact op via 0180 202 987 voor een afspraak.

Lekdetectie Ridderkerk

LEKKAGE OPSPOREN MET BEHULP VAN LEKDETECTIE IN RIDDERKERK

De bron van de lekkage is helaas niet altijd goed zichtbaar met het blote oog. Bij een gesprongen waterleiding in de muur kan het behoorlijk lastig zijn om te achterhalen waar de leiding gesprongen is. Soms duurt het ook een tijdje voordat de vochtplekken te zien zijn. In dat geval kan er al een boel schade ontstaan zijn.

Veel mensen breken de hele muur of plafond open in de zoektocht naar de bron van het lek maar dit is dus helemaal niet noodzakelijk. Hierdoor wordt alleen maar onnodig schade aangericht en daarnaast kost het veel tijd, energie, en geld. Wij raden je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen als je vochtplekken ziet op de muur of het plafond.

Onze loodgieters helpen je graag met het uitvoeren van een lekdetectie. Hiermee kan de bron van de lekkage eenvoudig opgespoord en verholpen worden. De hak- en breekwerkzaamheden worden hierdoor beperkt tot een klein gedeelte van de muur of plafond. Vervolgens wordt het lek gedicht en de muur/plafond weer dicht gemaakt.

Heb jij vochtplekken op de muur of het plafond? En wil jij daarvoor een lekdetectie in Ridderkerk uit laten voeren? Maak dan gerust een afspraak met één van onze loodgieters door te bellen naar 0180 202 987.

 

WAT IS LEKDETECTIE?

Een lekdetectie is het opsporen van lekkages waarvan je de bron niet met het blote oog kan zien. Dit worden ook wel onzichtbare lekkages genoemd. Deze lekkages worden opgespoord met behulp van speciale apparatuur waarmee de bron van de lekkage binnen no-time te vinden is.

De apparatuur is namelijk uitgerust met een infrarood warmtecamera. Hiermee worden de leidingen in de muren en plafonds nagelopen. Een verschil in temperatuur duidt in veel gevallen op een lekkage. Dit kunnen onze ervaren loodgieters goed inschatten doordat Loodgieter Ridderkerk veel ervaring heeft met het uitvoeren van lekdetecties.

Het maakt niet uit waar de bron van het lek zit, Loodgieter Ridderkerk helpt je graag met een lekdetectie in Ridderkerk. Neem gerust contact op via 0180 202 987 om jouw lekkage te bespreken en een afspraak te maken.

 

WAAR WORDT LEKDETECTIE TOEGEPAST?

Lekdetectie kan in principe overal worden toegepast. Lekkages kunnen immers ook overal optreden waar leidingen lopen om gassen en vloeistoffen te transporteren. Toch komen lekkages het meest voor in de badkamer, keuken, dak, en kelder. Hier lopen veel leidingen in muren en plafonds die na verloop van tijd kunnen gaan lekken door corrosie of ouderdom.

Lekdetectie is dus een oplossing als je een lekkage hebt waarvan je de bron van het lek niet kan vinden. Vaak merk je dit aan vochtplekken of zelfs hangende druppels aan het plafond. Als dat het geval is, dan is het verstandig om een lekdetectie uit te laten voeren om te achterhalen waar het water vandaan komt. Dit kunnen onze loodgieters vrij eenvoudig opsporen door te kijken naar temperatuurverschillen met de infrarood warmtecamera.

Heb jij vochtplekken of druppels aan het plafond? En heb je geen idee waar de bron van de lekkage zit? Bel dan gerust naar 0180 202 987 voor een afspraak met één van onze loodgieters.

 

LEKDETECTIE RIDDERKERK VOORKOMT ONNODIGE SCHADE

Een lekdetectie voorkomt onnodige schade doordat het op de centimeter nauwkeurig te bepalen is waar de bron van het lekkage zit. Hierdoor kan het lek gericht aangepakt worden en is het niet nodig om hele muren, plafonds of vloeren open te breken. Hiermee bespaar je een hoop energie, tijd, en geld.

Heb jij een lekkage waarvan je geen idee hebt waar het water vandaan komt? En wil jij onnodige schade en kosten voorkomen? Bel dan naar 0180 202 987 voor een afspraak met Loodgieter Ridderkerk. Wij komen zo snel mogelijk naar je toe om het lek te dichten.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0180 202 987

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Ridderkerk

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

RIDDERKERK