Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Contact

CONTACT

Bel nu voor EEN GRATIS OFFERTE

}

24/7 SPOEDSERVICE

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Komt goed garantie

Niet tevreden? Dan lossen we het samen op.

Bel NU

0180 202 987

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie met spoed komen?

Loodgieter Ridderkerk is 24/7 bereikbaar voor spoedklussen. Hieronder vallen klussen die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een dringende gaslekkage, een overstromende wc, of een verstopping van jouw enige toilet.

Natuurlijk zijn er nog wel meer situaties te bedenken die niet op zich kunnen laten wachten. Neem daarom gerust contact op via 0180 202 987 als jij een andere spoedklus hebt. Je kan ons ieder uur van de dag bellen waarna wij je met spoed komen helpen.

Welke werkzaamheden verricht de Loodgieter in Ridderkerk?

Loodgieter Ridderkerk heeft al 20 jaar ervaring met het verhelpen van lekkages, verstoppingen, of storingen in de cv ketel.

Daarnaast helpen wij je graag met andere loodgietersklussen. Denk hierbij aan het installeren, vervangen of verplaatsen van: kranen, wc’s, bad, douche, waterleidingen, verwarmings- en gasinstallaties, riolering en installaties.

Je kunt ons dus gerust bereiken wanneer je de keuken of badkamer laat verbouwen. En ook helpen wij je graag als je het dak wilt laten controleren of de dakgoot wilt laten reinigen of vervangen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

Het werkgebied van Loodgieter Ridderkerk is geheel Ridderkerk en omstreken. Het maakt niet uit of je in het centrum woont of in de omgeving van Ridderkerk, wij kunnen snel op locatie zijn en hebben voor elk probleem een passend oplossing. Neem gerust contact op voor een afspraak via 0180 202 987.

Kan ik zelf de verstopping in mijn afvoer oplossen?

Je kunt het altijd proberen maar het ontstoppen van een afvoer is helaas vaak lastiger dan gedacht. Dit komt omdat een verstopping vaak erg diep gelegen zit in het riool. Je kunt dan niet genoeg kracht uitoefenen op de blokkade.

Het is ook mogelijk dat je de verstopping erger maakt door het zelf proberen op te lossen. Daarnaast kan er schade ontstaan waardoor de kosten alleen maar oplopen.

Om schade en narigheid te voorkomen raden we je daarom aan om een ervaren loodgieter in te schakelen die het probleem snel en vakkundig kan verhelpen. Loodgieter Ridderkerk helpt je graag met het ontstoppen van de verstopping.

Kan ik de loodgieter meerdere klussen tegelijk laten uitvoeren?

Dat is zeker mogelijk. Als je dit wilt laten doen, dan kun je dit het best bespreken met één van onze loodgieters. Onze loodgieter geeft dan aan hoeveel tijd er benodigd is voor elke klus en wat de bijbehorende tarieven zijn. Vervolgens kun je zelf bepalen welke klussen je laat uitvoeren en gaat onze loodgieter direct voor je aan de slag!

Waarom heet een loodgieter een loodgieter?

De naam zegt het al, een loodgieter giet lood. Dit was vroeger het geval toen het werk van loodgieter voornamelijk bestond uit het gieten van lood om verbindingen in leidingen dicht te maken.

Dit is tegenwoordig wel anders. Een loodgieter voert nu veel uiteenlopende werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het installeren, vervangen of verplaatsen van: kranen, wc’s, bad, douche, waterleidingen, verwarmings- en gasinstallaties, riolering en installaties.

Het maakt onze loodgieters niet uit waar je onze hulp voor nodig hebt, Loodgieter Ridderkerk staat voor je klaar en helpt je graag.

Kan de loodgieter ook mijn thermostaatkraan repareren?

Uiteraard, onze loodgieters hebben veel kennis en ervaring met thermostaatkranen.

Het maakt niet uit wat voor kraan je hebt, of dit nu een binnen- of een buitenkraan is, onze loodgieters kunnen het maken!

De Loodgieters BV
Gortmolenerf 34 2807 EJ Gouda (hoofdvestiging)
KvK: 73002259
BTW: NL0055913840
0180 202 987
contact@mrloodgieterridderkerk.nl

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0180 202 987

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Ridderkerk

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

RIDDERKERK